Trevlig libanesisk catering i Stockholm

Trevlig libanesisk catering i Stockholm

Om du precis har varit i Libanon vill du kanske bjuda dina vänner på den underbara maten det bjuds på där. För att kunna göra det vill du anlita en libanesisk catering i Stockholm, för att maten ska smaka som den gör i Libanon. Innan du bjuder in dina vänner ska du hitta en Smart catering libanesisk Stockholm och det gör du genom att googla på cateringfirmor som erbjuder libanesisk mat. Snart har du hittat en restaurang som fått flera utmärkelser och du bestämmer dig för att besöka dem för att diskutera en god måltid.

Libanesisk catering i Stockholm

När du besöker den cateringfirman du hittat på nätet, får du prata med en kock om vad du vill bjuda på. Du får förslag på typisk libanesisk mat som exempelvis smårätter eller meze som det heter på libanesiska. Precis som i vårt svenska smörgåsbord kan vissa av rätterna både passa som förrätter och huvudrätter. Piroger med olika fyllningar är en vanlig rätt i Libanon, oftast har de kött eller örter som fyllning. Nationalrätten i Libanon heter Kebbe traboise, och rätten består av en nötfärs som är friterad, och rätten äts tillsammans med pinjenötter och bulgur. Även mozzarella och vinbladsdolmar är vanliga rätter i Libanon. Dessa rätter vill du givetvis bjuda dina vänner på, och du gör en beställning på dem och några andra rätter som kocken föreslår. Som dryck passar det libanesiska vinet Chateau Musar, och det kan du köpa på Systembolaget.

Äntligen är det fest

Så kommer den dagen som dina vänner ska komma hem till dig och bli bjuden på god libanesisk mat. Någon ur personalen kommer hem med maten på utsatt tid, men denna gång vill du servera själv eftersom det inte är särskilt många vid bordet. Libanesisk catering i Stockholm erbjuder även personal som serverar maten vid större fester. Alla dina vänner blir glatt överraskade av den goda libanesiska maten du bjöd på.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *