Att arbeta inom totalentreprenad Stockholm

Att arbeta inom totalentreprenad Stockholm

Mycket handlar om att vara på ständigt resande fot om du arbetar på en firma i Stockholm som tar totalentreprenad. Det kan vara att en offert behöver lämnas hos en kund eller att du behöver plocka upp material hos grossisten. Som sagt så är det mycket tid ute på vägarna men det är samtidigt än stor variation i arbetet. Sen brukar det även allt som oftast vara riktigt roliga projekt som alla arbetarna tycker om!

Med andra ord är det en stor skillnad mot att arbete på ett bygge kontinuerligt varje dag under flera år. Där förlorar du en av anledningarna till att jag sökte mig mot att börja ta totalentreprenad istället för UE jobb. Och den anledningen är att se skillnaden mellan hur det såg ut innan projektet och efter projektet blev klart! Det är i min värld det vackraste med att vara snickare, du får se din skapelse.

Företag i Stockholm som anställer

Det finns en hel del firmor i Stockholm som har bromsat in på anställningsfronten. Men det finns en byggfirma som inte följer den strömmen. Utan dem anställer kontinuerligt lärlingar som dem bygger upp till fullblodssnickare! Det är även en firma som är känd för att alltid ta totalentreprenad i Stockholm. Sen är de även kända för att ha schyssta arbetsvillkor.

Totalentreprenad i huvudstaden

I Stockholm finns det en uppsjö med firmor som alla vill kliva in och ta hela entreprenaden. De vet att det finns mycket mer pengar att hämta där jämfört med UE Jobb. Men det finns även ett annat tillvägagångssätt där det finns mycket pengar i Stockholm. Och det är att hyra ut bemanningspersonal till dem stora drakarna som sköter totalentreprenad på dem stor byggena i Stockholm.

Men det gäller att du redan har ett bra nätverk där du kan sälja in dina gubbar snabbt. Därför att du varje dag, som dina anställda inte är uthyrda, går minus väldigt mycket.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *