Takläggare med förkärlek till Ryssland

Takläggare med förkärlek till Ryssland

Det kanske låter lite konstigt men denna svenska takläggare har förkärlek till Ryssland. Han är varken ryss eller har några band till landet överhuvudtaget, men han älskar hur landet är ett nutida vilda västern! Vilda västen men i öst… Vilda östern vore ett bra namn!

Denna takläggare har börjat kalla sig själv den ryska takläggaren som har fått folk att känna sig lite oroade att någon ska ta illa upp. Och det blir ju ännu lite konstigare när han dag in och dag ut sitter och läser på om den ryska ligan som döda ryska medborgare i Sverige på tiotalet.

Han är liksom helt besatt av allting som har med Ryssland, Bolsjeviker och Sovjet att göra. Vare sig det är något positivt eller negativt över huvud taget!

Takläggare med världen upp och ned

Det blir ännu lite konstigare när denna takläggare börjar prata låtsas-ryska och ber oss att kalla honom Aljosja, Rodja och Mitja. Vart har han fått dessa namn ifrån och varför har han så många ryska namn som takläggare? Är det någonting som är speciellt med Ryssland att ha många olika namn?

Jag står helt ärligt helt handfallen här. Jag vet inte vad jag ska ta mig till och jag vet absolut inte om jag måste tillkalla Sjukhuset. Eller kanske det är bättre att kontakta ryska ambassaden i Stockholm och ta det därifrån? De borde ju veta hur de ska göra! I värsta fall tar de hand om denna ryska takläggare på ett Vilda Östern-vis… Och vem kommer att klaga?

Skulle du rekommendera denna firma?

Nej absolut inte! Han har ingen koll på sitt hantverk över huvud taget och skriker bara låtsas-ryska från taket och dricker vodka. Hans rasistiska syn på ryssar som ingen i hela Sverige egentligen uppskattar. Jag rekommenderar denna takläggare med lång erfarenhet av att lägga allt ifrån plåttak till halmtak.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *