Säkerhet och integritet
 
Vi uppskattar ditt besök på vår hemsida och ditt intresse för våra produkter. Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker vår webshop, och försäkra dig om att dina personuppgifter är på ett säkert ställe. Vi har åtagit oss att skydda din integritet.

Du kan besöka de flesta sidorna i vår webshop utan att ge oss någon information om dig själv. Men ibland behöver vi information för att tillhandahålla tjänster, och detta uttalande om skydd av personuppgifter ger information om datainsamling och användning av uppgifter i sådana situationer.

Insamling av personlig information
Vi samlar också in viss information om din hardware och software. Denna information kan vara: din IP-adress, typ av webbläsare, operativsystem, domännamn, acces tid och extern webbadress. Denna information används för att driva tjänsten, för att upprätthålla tjänsternas kvalitet och för att kunna leverera statistik om användningen av vår webbplats.

 
Användning av personuppgifter
Vi använder personuppgifter för följande ändamål:

  •     För att säkerställa att webbplatsen uppfyller dina behov.
  •     Att leverera tjänster, såsom nyhetsbrev, specialerbjudanden och annan information
  •     För att hjälpa oss att skapa och publicera innehåll mest relevanta för dig.
  •     Att informera dig om nya produkter, specialerbjudanden, uppdaterad information och andra nya tjänster från oss, om du frågar efter det.


Kontroll av personlig information
När du registrerar dig, eller på annat sätt ger oss personlig information, kommer vi inte dela informationen med tredje part utan din tillåtelse, förutom de undantag som redan är noterade. Informationen kommer endast att användas för de ändamål som anges ovan. Om du registrerar dig, bestämmer du om vi ska kommunicera med dig.
 
Tillgång till personuppgifter
Vi ger dig möjlighet att se till att din personliga information är korrekt. Om du registrerar dig i vår webshop kommer du att ha en fullständig överblick över dine beställninger när som helst.