En cyklande rörmokare i Stockholm

En cyklande rörmokare i Stockholm

Det är rätt vanligt i Stockholm att de flesta rörmokare tar bilen till arbetsplatsen. Och det är förståeligt när det är tidigt på morgonen.

Men i och med att det är långa arbetsdagar för oss rörmokare, speciellt i Stockholm, så har jag tagit beslutet att cykla till jobbet varje morgon. Det hela grundar sig i att jag inte fick mina arbetsdagar som rörmokare att fungera med mina boxningstider.

Så för ett halvår sen tog denna rörmokare beslutet att cykla 10 km över Stockholm varje dag till jobbet. Det tar sin tid men har visat sig vara bra träning.

Hälsan hos rörmokare i Stockholm

Mina kolesterolvärden är bättre, jag har fått en bättre kondition och jag känner att jag mår allmänt bättre.

Så i min värld tycker jag att alla borde cykla till jobbet. Speciellt då jag slipper smeknamnet som en cyklande rörmokaren. Om det skulle betyda att alla anställda skulle må bättre, borde vara lagstadgat till nästa år.

Men då måste alla cykeldräkter skippas! Det borde inte ingå i lagen utan du borde komma till den lägsta cirkeln i helvetet efter Dante Alighieris modell.

Priset på en cyklande rörmokare

En cyklande rörmokare är inte bara bättre än de andra firmorna utan vi är även dyrare tyvärr. Om det är ett billigt och fortfarande bra arbete som du är ute efter så rekommenderar jag denna rörmokare!

De har till och med ännu längre erfarenhet av branschen än vad jag har. De har även varit branschledande i många år tillsammans med mig.

Rekommenderar du en konkurrent?

Jag har dock inte vågat mig på att konkurrera mot dem och har därför lagt mig på en högre prislapp. Det känns som att det passade alla inblandade bra. Jag häll mig till ett rikare klientel som får vad dem betalar för och dem, tar resten.

Jag rekommenderar att kontakta firman direkt då de har en förmåga att fylla sin kalender snabbare än Lucky Luke.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *