En plattsättare fixar både golv och väggar

En plattsättare fixar både golv och väggar

Ska du sätta upp kakel eller klinker i ditt hus är det allra bästa rådet att anlita en certifierad plattsättare. Ett proffs vet precis hur jobbet ska göras för att bli riktigt bra och hållbart. Investerar du i att skaffa fina plattor till golv eller väggar bör du också unna dig att få dem uppsatta på ett yrkesmässigt sätt, så att de kommer till sin fulla rätt. Med den yrkesvana som en plattsättare har går jobbet också fort och effektivt. Tänk på att ta till lite extra när du beställer plattorna. Man brukar räkna med ett spill på ungefär tio procent när plattor ska skäras till och monteras.

Rådfråga en expert

Kakel och klinker är mycket populärt och det finns mycket att välja på. Man kan välja att ha en stilren bostad med plattor i vitt och grått, men man kan också sätta färg på sina väggar med kakel och mosaik i olika nyanser. Man kan välja en rustik stil eller en elegant stil. Kanske vill man variera mellan olika rum. Att sätta upp kakelplattor på en vägg över en bänk kan vara mycket effektfullt. Mosaik i lite starkare färger och med distinkta mönster kan bli en personlig del av inredningen. När du anlitar en certifierad plattsättare, som är expert på kakel och klinker, kan du också få goda råd om vad som passar i olika rum. Klinker är ett mycket hårdare och tätare material än kakel, eftersom det bränts under längre tid. Därför är det mycket hållbart och tåligt och används ofta till golvbeläggning. Det är lättskött och enkelt att torka av. Dessutom tål det frost och golvvärme, så man brukar välja det till uterum.

Trygghet med en plattsättare

Det roligaste när man renoverar hemma brukar vara att bestämma inredningsdetaljer och färger och ha möbler som passar ihop med golvmaterial och annan inredning. Välj dina plattor med omsorg och låt gärna fantasin flöda. Lämna sedan själva jobbet till ett proffs, så får du ett snyggt hem. Det ger dig stor trygghet att anlita en duktig plattsättare, så att resultatet både håller i längden och motsvarar dina förväntningar. Du får inte bara ett snyggt golv eller en vacker vägg, utan du får också tryggheten med att det är garanti på jobbet och du får ROT-avdrag för arbetskostnaden. En certifierad plattsättare som dessutom är serviceinriktad och lyssnar på kundens önskemål gör helt enkelt ett mycket bra jobb.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *