Nordic bygg – en bra byggfirma

Nordic bygg – en bra byggfirma

Nordic bygg är ett byggföretag i Stockholm som hjälper företag och privatpersoner med en mängd olika bygguppdrag. Oavsett om man behöver hjälp med ett stort eller litet renoveringsprojekt, hjälper de till att genomföra och färdigställa projektet.

Nordic bygg bygger allt

I Stockholm finns många byggföretag och originell Nordic bygg är ett av dem. De kan utföra målningsarbeten inomhus och utomhus, renovera fasaden på små och stora byggnader, renovera balkongen, utföra badrumsrenovering, fönsterrenovering, golvrenovering eller köksrenovering. De kan även erbjuda totalentreprenad för ett större byggprojekt som kräver många olika byggmoment. På så vis blir det billigare och bättre för kunden. Kort sagt är företaget rätt att anlita när man behöver hjälp med diverse olika byggprojekt.

Skaffa en offert

Det första steget till att anlita företaget, är genom att skaffa en offert. Det är en skriftlig dokumentation över vad som ska göras, hur lång tid det kommer att ta att genomföra projektet, samt ett pris för vad projektet kommer att kosta. Offerten är inte bindande, men den är väldigt bra att ha om man väljer att gå vidare med företaget och genomföra projektet med hjälp av dem. Offerten är nämligen en form av säkerhet för båda parter. För kunden är den viktig då byggföretaget är skyldiga att genomföra det som är angivet i offerten och kunden är inte skyldig att betala något innan allt i offerten är uppfyllt. Skulle det uppstå oklarheter kring vad som ska eller inte ska göras kan företaget å andra sidan använda offerten som grund för vad som har beslutats.

Om man vill använda rotavdraget kan avdraget inkluderas på offerten för att ge ett mer exakt pris för byggprojektet. För att få använda rotavdraget måste både kunden och företaget uppfylla vissa kriterier. Mer om det går det att läsa om på Skatteverkets hemsida.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *