Laddbox till villan i Värmdö

Laddbox till villan i Värmdö

Har du en villa eller sommarstuga i Värmdö så är det väldigt praktiskt att ha en egen laddbox där om du har en elbil. Då kan du ladda bilen precis när du vill och behöver inte offra tid på att försöka leta rätt på någon parkeringsplats där det finns lediga laddplatser. Det är ju allt fler människor som byter ut sin gamla bil mot en mer miljövänlig elbil men utvecklingen av laddplatser hänger inte alltid med. Behovet är större än tillgången och det kanske gäller särskilt i Värmdö som ligger en bit från storstaden och har många, lite avlägsna delar med villor och sommarstugor där folk bor hela året eller delar av det.

Sommarstuga med laddbox i Värmdö

Visst går det att ha en laddbox vid sommarstugan för dig som bor i Värmdö. Då behöver du aldrig chansa med att ladda bilen i husets vanliga elurtag. Även om det går är det både opraktiskt och rentav farligt eftersom vanliga urtag inte är anpassade för att leverera på det sätt som krävs för att ladda bilen. Nej, skaffa Främsta laddbox värmdö så kan du ladda både snabbt och säkert när du tagit bilen till stugan. Ladda över natten går naturligtvis utmärkt, men många laddboxar kan också erbjuda schemalagd laddning eller att du kan sätta igång laddningen så att säga på distans via en app om du till exempel är längre ut i skärgården några dagar men behöver en fulladdad bil direkt när du kommit tillbaka till stugan. Det är bekvämt, det är smart och det är miljövänligt.

Installation och löpande service

Vi kan det här med installation av laddboxar i Värmdö och självklart kan vi även erbjuda service om det skulle behövas. Ni kan lita på oss, vi hjälper till med hela processen från början till slut.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *