Hitta professionell städfirma i Stockholm

Hitta professionell städfirma i Stockholm

När du ska hitta en professionell städfirma i Stockholm finns det flera saker som är viktiga att tänka på. I Stockholm finns det gott om bra och seriösa städföretag som hjälper dig med bland annat storstädning, fönsterputs och hemstädning. Att släppa in någon i det privata hemmet kan dock kännas jobbigt och därför är det bra att välja ett företag du kan lita på.

Att hitta din främsta städfirma Stockholm är enkelt om du vet vad du ska leta efter. Här nedan har vi samlat några tips på vad du ska hålla utkik efter.

Tips – städfirma i Stockholm

Det finns flera saker som är viktiga att kontrollera innan du anlitar en städfirma i Stockholm. Du behöver bland annat se till att personalen har utbildning och arbetar med bra villkor, men du behöver också kontrollera prissättning, hur hanteringen av dina privata nycklar går till, samt kontrollera F-skatt och försäkringar. Utan F-skatten kommer du inte att kunna använda dig av RUT-avdraget, vilket är något som de allra flesta privatpersoner vill.

Kontrollera:

  • F-skatt och ansvarsförsäkring
  • Städinstruktioner – vad ingår?
  • Hur hanteras dina nycklar eller larm?
  • Vilken utbildning har personalen?
  • Vad gäller för avtal och avbokning?

Välj städfirma med ansvarsförsäkring

Det kan kännas lockande att välja en städfirma i Stockholm som är så billig som möjligt, men kom ihåg att priset oftast ger en bra bild av vad du kan förvänta dig. De dyrare firmorna har oftast lång erfarenhet av branschen och skyddar dig med både garanti på städningen, samt en bra ansvarsförsäkring. Även om personalen är utbildad finns det risk att det uppstår olyckor i ditt hem, till exempel att något går sönder eller att känsligt material kommer till skada. Med en ansvarsförsäkring kan du som kund känna dig säker på att du får ersättning och hjälp om olyckan skulle vara framme.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *