Hemstäd i Uppsala – Jag körde en fuling

Hemstäd i Uppsala – Jag körde en fuling

Under min uppväxt har mina föräldrar, med all rätt, varit på mig mycket om hur oorganiserad, lat och stökig jag är som person. Detta har bland annat visat sig när det kommer till städning. Mitt rum var ofta den del av hemmet som var det överlägset stökigaste, och min pappa fick många gånger tvinga mig att städa när det väl nådde en oacceptabel nivå.

Faktum att jag numera flyttat hemifrån är tyvärr inget som fått mig att ändra mig när det kommer till detta. Den enda skillnaden är att det nu istället för mitt rum är hela min lägenhet som oftast är stökig. Det är i majoriteten av fall bara när jag väntar besök som jag tvingar mig själv att städa.

Den här veckan har jag dock gjort en fuling. Jag väntar besök av just mina föräldrar till helgen, men har varken haft tid eller energi för att städa. Just därför bestämde jag mig tidigare i veckan för att anlita hjälp med hemstäd i Uppsala.

Jag vände mig till NOX för hemstäd i Uppsala

Efter att ha läst recensioner från andra kunder, samt gått igenom deras hemsida grundligt, bestämde jag mig för att vända mig till en städfirma vid namn NOX, detta då just hemstäd i Uppsala är en av de tjänster de erbjuder. Det gick dessutom snabbt och enkelt att boka en tid direkt på deras sida.

Jag bestämde mig för en tid kring lunch tre dagar senare. Om vi hoppar fram i tiden dök lokalvårdarna från NOX sedan upp fem minuter innan avtalad tid tre dagar senare. De presenterade sig och skred sedan till verket.

Ca en timme senare…..

Då min lägenhet inte är särskilt stor tog det inte NOX någon längre tid att utföra mitt hemstäd i Uppsala, utan det räckte med lite mer än en timme.

Resultatet då? Det enda jag kan säga är ”Wow!” Vilken skillnad! Från att ha varit oerhört stökig samtidigt som det framgick klart och tydligt att det var en lathund som jag själv som bodde där var lägenheten helt plötsligt så ren att det sken om den. Att anlita NOX var därför helt rätt beslut, och numera känner jag mig inte det minsta stressad över att mina föräldrar ska hälsa på! Dock kommer jag inte erkänna att jag anlitade städhjälp, utan säga att det var jag själv som gjorde det så att dem kan se vilken ”skötsam” son de numera har. 😊


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *