Fönsterrenovering eller byta fönster i Stockholm

Fönsterrenovering eller byta fönster i Stockholm

Om du har gamla fönster på din bostad i Stockholm har du två val, att byta ut dina fönster eller utföra en fönsterrenovering. Att veta vilket val som är bäst kan vara svårt då både har sina fördelar. Förutom att priset skiljer sig mellan de två alternativen skiljer sig även arbetsbördan och resultatet. Om du inte gillar hur dina fönster ser ut eller vill ge ditt hus ett helt annat intryck är valet ganska lätt, då kanske det är lika bra att byta ut fönstren. Om du inte har något emot hur dina fönster ser ut kan valet vara lite svårare.

Skillnad i pris

Skillnaden i priset mellan att utföra en Otrolig fönsterrenovering stockholm och byta ut alla fönster är markant. En fönsterrenovering i Stockholm kan kosta allt ifrån 3500 kronor per kvadratmeter inklusive moms och uppåt. Det beror helt på fönstrens skick och vad som krävs för att renovera upp dem. Att byta ut fönster kan kosta ungefär 8000 per fönster, vilket även här beror på fönstermodell, kvalité, storlek och övriga egenskaper. Med det sagt kan priserna variera kraftigt men generellt är det mer prisvärt att renovera fönstren än att byta ut dem, förutsatt att fönstren inte är i väldigt dåligt skick.

Anledningar att välja fönsterrenovering Stockholm

Att renovera fönstren istället för att byta ut dem i Stockholm har många fördelar utöver den ekonomiska fördelen. För det första är det enklare och smidigare att utföra en fönsterrenovering än att byta ut dem. Det går snabbare och kräver mindre jobb. Från ett miljöperspektiv är det också betydligt mycket bättre att utföra en fönsterrenovering i Stockholm. Att ta tillvara på och renovera upp de befintliga fönstren tär betydligt mycket mindre på miljön än att framställa, köpa och sätta in nya fönster plus att kassera de gamla fönstren.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *