Erfaren överlåtelsebesiktning i Stockholm

Erfaren överlåtelsebesiktning i Stockholm

Är du boende i Stockholm och är i processen att byta hem är det alltid bra att få en överlåtelsebesiktning gjord. Det hjälper både dig och den kommande hyresgästen eller husägaren, och ger de allra bästa förutsättningarna för en smidig flytt.

Olika typer av besiktningar

Beroende på vilken typ av flytt du ska göra finns olika typer av besiktningar som kan utföras. Vare sig du ska sälja eller köpa ny bostad är det klokt att göra en överlåtelsebesiktning så att du lämnar din nuvarande bostad med gott samvete, och kan flytta in i ditt nya hem i vetskapen att allt är som det ska. Du hittar en produktiv överlåtelsebesiktning Stockholm hos teamet på Walger Byggkonsult AB, som gärna hjälper dig med det du behöver. Utöver överlåtelsebesiktningar utför de även entreprenadbesiktning samt för- och slutbesiktning om byggprojektet fortfarande är igång. Ska du alltså flytta till hus och dessutom bygga det själv, eller få det byggt åt dig, är det väldigt klokt att låta hantverkarna gör en förbesiktning då de lättare ser detaljer som är svårare att komma åt när bygget väl är klart. En slutbesiktning ger dig sedan sista beviset på att allt är som det ska och att huset är säkert och redo att flytta in i.

Boka överlåtelsebesiktning i Stockholm idag

Besiktningar är det bästa du kan få gjort när det kommer till någon form av flytt. Du vill vara säker på att hemmet du lämnar är i bra skick för nästa boende, och du vill inte riskera att bli kontaktad i efterhand för att något problem upptäckts. Av samma anledning vill du ha en bra och professionell besiktning genomförd i ditt nya hem, så att du inte är den som hittar fel och måste ta tag i problem som hade kunnat undvikas. Så kontakta hantverkare för en överlåtelsebesiktning idag så du kan slappna av och fokusera på allt det roliga i att komma till ett nytt hem.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *