Barebells proteinbars för bra resultat – ta gärna ett 12-pack

Barebells proteinbars för bra resultat – ta gärna ett 12-pack

När man tränar vill man att det ska synas och man vill få ut det mesta av träningen. En balanserad kost är ett absolut måste för helheten men för den som vill ha lite mer muskler kan proteintillskott behövas. Det gäller än mer för den som har en vegetarisk eller vegansk kosthållning. Proteinbars är ett snabbt och enkelt sätt att tillföra protein och dessutom ett enkelt mellanmål. Mellanmål är bra för alla men extra viktigt när man tränar. Barebells proteinbars 12-pack är ett bra komplement dessutom är det smidigt att köpa ett större paket så man har hemma.

Vad är Barebells 12-pack proteinbars?

Barebells är en av många olika proteinbars som finns på marknaden. Fördelen är att de innehåller väldigt lite socker. Det finns en hel del proteinbars på marknaden som tyvärr innehåller mycket socker. Det är därför lätt att bli lite lurad när man tror att man köper något nyttigt. Barebells har också en hög halt av protein då proteinbars i ett Barebells 12-pack innehåller 20 gram protein och ett lagom kaloriintag för ett mellanmål. Varje bar innehåller 200 kcal vilket gör att du får den där extra orken inför träningen. Det är inte så konstigt att Barebells 12-pack är en av de mest sålda proteinbars i Sverige. Det finns många som har uppfattningen att proteinbars är torra och tråkiga men Barebells 12-pack är definitivt inte det. Dessutom finns de i många smaker så det går att variera.

Varför är proteiner viktiga?

En normalviktig person behöver äta minst 0.8 gram protein per kilo kroppsvikt och dygn. Det innebär att om du väger ca 70 kg behöver du få i dig 56 gram protein per dag. Protein ingår i bland annat muskler, bindväv, hormoner och enzymer. Protein består också av 20 aminosyror och nio av dessa kan inte bildas i kroppen på egen hand utan måste tillföras via kosten. Protein har en positiv inverkan på återhämtning och undersökningar visar att intag av protein i samband med bland annat styrketräning förstärker träningens effekt. Det räcker såklart inte med att bara inta proteiner utan det behövs även en viss mängd kolhydrater för att orka få ut det där extra av träningen.

Proteinbars för viktnedgång?

Proteiner mättar och många tycker att proteinbars är ett perfekt alternativ till det klassiska mellanmålet så som banan eller en vanlig macka. När det kommer till Barebells 12-pack så hjälper proteinbars till att hålla ämnesomsättningen uppe, går det för lång tid mellan måltiderna så sjunker ämnesomsättningen. Det gäller också att uppehålla blodsockret, då undviker du att få det där akuta sockersuget som gör att man istället trycker i sig en chokladkaka till eftermiddagskaffet. Se dock inte proteinbars som en måltidsersättning utan se det som ett sunt mellanmål.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *